torsdag 22. april 2010

Latskap og hengerumpe

Til informasjon har jeg enda ikke surret meg til å begynne med 30 days shred. FY! Sommeren nærmer seg med stormskritt og rumpa mi henger nedpå legga. Nå må jeg få fart på sakene. Problemet er bare det at jeg er så vanvittig sliten når Teo er lagt for kvelden. Da har jo trossalt dagen min vart i godt over 13 timer uten ”stopp”. Jeg vet at man får energi av å trene, men hva hvis jeg dør av utmattelse før jeg er halvveis?! Da er det jo for så vidt ett fett med den ekstra energien..

Jeg savner tiden da jeg likte å trene og gledet meg til det. På slutten hadde resultatene dukket opp også. Dette jævla bruddet har ødelagt alt! Ja, og jeg skylder faktisk på det med god grunn føler jeg. Det er ikke enkelt å få tid og ork til å gjøre alt man ønsker når verden faller sammen rundt deg.. Det er ikke så enkelt som at ”nå er det slutt, du flytter ut, jeg blir boende, ferdig!”. Det er økonomi, samvær og andre fordelinger inn i bildet, og ting-tar-tid! Pluss at man er jo lei seg attpåtil..

I kveld har jeg "barnefri", og jeg skal vurdere sterkt å bevege meg ut i sola og gå en tur. Må tvinge mamma og Elsa the Dog med på tur. Elsa er lite samarbeidsvillig for tiden, og har blitt like lat som meg. Den eneste hunden i historien som ikke liker å gå tur! Men jeg skal overtale dem, og lokke med hundekjeks og det som er.. I kveld skal jeg prøve å unngå og komme med dårlige unnskyldninger for å bli i senga med dataen i fanget. Rumpa mi blir ikke stram av det!

Ut på tur – drit sur =)

Ingen kommentarer: