tirsdag 27. april 2010

LOL?

HE HE, for en tid tilbake forvillet foreldrene mine seg inn på facebook. Hva de gjør der spør jeg meg av og til om. Mamma har for eksempel opptil flere ganger postet et innlegg hun mente å publisere på wallen til en eller annen i statusen sin. Uff, det er jo trossalt ikke lett. Da hun forsto at man kunne tagge henne i bilder ble hun rimelig skeptisk. Plutselig hadde hun null kontroll over hvilke bilder som kunne bli lagt ut av henne. HE HE. Dette har jeg store planer om å utnytte en vakker dag ;)

Pappa derimot øver seg på å bli hipp. Jeg fikk en melding fra han nå. Hva betyr LOL? HE HE. Det jeg derimot stiller spørsmålstegn ved er at hans venner på 50+ i det hele tatt bruker uttryket LOL! For det er vel fra dem han har fått det fra...?

Eldre mennesker og dagens teknologi hører kanskje ikke alltid sammen. Neida, nå var jeg slem. Mamma og pappa er jo trossalt ikke mer enn halvveis til hundre! Jeg er glad i dere, husk det! Det minner meg forresten om da farmor hadde oppdaget at e-mail eksisterte. Hun mottok en velkomstmail og ringte straks opp til kusina mi for å høre om hva dette var for noe. Kusina mi ba hun videresende mailen til henne. Tre dager senere mottok hun mailen, i posten... =)

6 kommentarer:

Anonym sa...

hahahahaha, nå lo jeg godt! For en søt bestemor!

Monica Jensen sa...

Ja,hun er veldig søt ;)

JulieST sa...

Så morsomt! :-D Mamma og pappa er også litt sånn, hehe :-D

Og du, den 30 day shred videoen din, hvor har du fått tak i den? :-)

Tonje sa...

hehehehehe!
ER sånn hos oss og, mamma er helt facebook frelst, og maser og maser til alle som ikke har registeret seg om å gjøre det :p

Mens besteforeldrene mine er blitt ganske flinke, med nettside og mailer med bilder og sånn :)

Leser til eksamen i dag, så er like før jeg kommenterer alle innleggene dine her :p

Monica Jensen sa...

Julie: Jeg har lastet den ned ;)

Monica Jensen sa...

Tonje: haha, bare å kommentere i vei :D Lykke til med eksamenslesing :)