torsdag 8. april 2010

Matmoms #1

For et par uker siden så jeg at jeg hadde gått ned 5 kg, til min store overraskelse. Nå derimot tror jeg kroppen ønsker at jeg skal feite meg opp igjen,og den gjør det med glans. Jeg er sulten hele tiden. Det er faktisk helt sykt. Jeg kan nettopp ha spist middag og så er jeg sulten igjen!

I kveld fantaserer jeg om mat, kjenner smaken av sjokolade i munn, og lukten av taco dukker stadig opp i nesa mi. Jeg har bestemt meg for at denne kvelden ikke skal gå med til ustanselig spising, i motsetning til de tidligere kveldene. Mat er godt.

Ellers sliter jeg med mye dårlig samvittighet om dagen. Tiden strekker ikke til. Jeg ser sønnen min så alt for lite føler jeg =( Sånn er det når man jobber 100%, men allikevel. Jeg synes det er helt forferdelig å se han såpass lite. Noen flere som føler det på samme måte? Når man er mamma har man vel unødvendig mye dårlig samvittighet. Jeg kan ta meg selv i å ha dårlig samvittighet uten å vite grunnen for hvorfor. Jeg vet jo at jeg gjør mitt beste når det kommer til Teo, men allikevel biter den samvittigheten meg i rumpa støtt og stadig..

Jaja, nå er klokken bikket 22 og fornuftigheten selv må krype til sengs. Like så greit det,så slipper jeg å tømme alle skuffer og skap for mat. Man trenger ikke 10 store måltider på en dag vettu ;) God natt, tittere!

PS: Jeg vet at det er litt kjedelig blogging nå om dagen, men håper dere fortsatt vil titte innom =)

2 kommentarer:

Tina sa...

Klart vi vil! :D
Bra du liker den nye jobben :-)

Hanne sa...

Selvfølgelig, hekta på bloggen din! :D