torsdag 22. april 2010

Meg og mine komplimenter...

På jobben arbeider jeg tett med en veldig hyggelig dame som heter Line. Det er hun jeg skal ta over for, så det er hun som lærer meg opp. Hun er 38 år, altså yngre enn de fleste på jobben. Jeg fortalte om folk jeg vet hvem er fra Siggerud, i og med at hun er oppvokst på Siggerud. Og det er da jeg slenger ut av meg tidenes kompliment…

Meg: Ja, han heter *navnet*, og er ganske gammel. Hvertfall 30.

Deretter snur jeg meg og forsvinner ut av kontoret, før jeg plutselig titter inn igjen og smiler mens jeg sier ”sorry….”!

”Pass deg!” hører jeg fra Line. HE HE.

Jeg ser jo egentlig ikke på 38 som så veldig gammelt. Gammel er du ikke før du passerer 40 – trossalt ;) Men jeg skulle jo egentlig bare påpeke at denne karen var eldre enn meg, og at sannsynligheten for at hun visste hvem han var var dermed litt større. Heldigvis tok hun, som de fleste andre, det med et smil. Vi fikk oss en god latter begge to i hvertfall =)

Ingen kommentarer: