mandag 12. april 2010

Middagsprat

Dagen i dag har virkelig flydd av sted. Når klokken nærmet seg 16 var jeg virkelig helt skutt. Uvant for meg å tenke så mange timer i strekk vettu ;) Men forhåpentligvis kommer det seg etterhvert som jeg lærer og forstår mer. Det er mye å sette seg inn i,og hjernen blir litt sliten av å se på så mange tall dagen lang, men jeg vender meg nok til det. Har jo ikke jobbet mer enn 5 dager, så jeg får heller bare forstå at man ikke er superwoman og kan alt etter så kort tid, man trenger gjerne litt mer tid på seg. Tålmodighet er en fin bil!

Etter jobb hentet jeg lille skatten min som var sliten og klar for å komme hjem. Han slappet av ute på terrassen med bilene sine mens jeg lagde middag. Vi satt lenge og koste oss med middagen. Jeg prater i hundre mens vi spiser. Får ikke akkurat så veldig mye respons, annet enn noen smil, sutring (type: hold kjeft, gi meg matro-sutring) eller borte/bø lek. Vel, vi får nok mer å prate om ettersom årene går tenker jeg =)

Ja,jeg liker å erte sønnen min. HE HE. Neida.

Nå sover luringen, leiligheten er ryddet og jeg ligger på sofaen å manner meg opp til å trene "30 days..". Seriøst, motivasjonen og overskuddet har forlatt denne kroppen,og det irriterer meg så grenseløst at jeg har ikke ord for det engang. Bollemagen og håndtakene forsvinner ikke av å ligge her, men jeg er jo så sliten. Jeg er faktisk super sliten. Det gjør vondt i øynene mine. Så i kveld blir det tidlig i seng. Blir ikke mye fritid på hverdagene, men sånn er livet. Fritid kan jeg ha når jeg blir pensjonist!

I kveld skulle jeg ønske jeg hadde en armkrok,massasje og en til å dulle litt med meg. Jeg lengter etter litt dulling!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Har du sjekket jern nivået ditt! Har vært så sliten, gått på jern nå i nesten 3 mnd. Har masse overskudd!

- Snuska:-)

Monica Jensen sa...

Har alltid vært sliten jeg,så det er ikke unormalt..og alle prøver er som regel fine.. men godt mulig jeg har noe trøbbel med stoffskiftet mitt igjen,har hatt det før.. ellers så er det bare det at jeg har begynt å jobbe igjen :)

men lengter etter litt overskudd ja. Det må være herlig å ha det :D