fredag 23. april 2010

Morgenfugl og god helg

Gjett når jeg var på jobb i dag?! Litt over 7. Det hadde jeg aldri trodd med tanke på at jeg var i seng nærmere halv 3. Der kan jeg ikke skylde på Teo, jeg kan faktisk ikke skylde på noen andre enn meg selv. Jeg utnyttet denne ukens barnefrie kveld og kom meg ut av leiligheten. Nei, det var ingen alkohol inn i bildet, det er jo trossalt torsdag. Hadde en hyggelig og avslappende torsdagskveld med en god venn!

I dag har jeg helt i meg enorme mengder kaffe. Vi snakker dobbel latte ganger 10. Våkner man egentlig av kaffe? Ja, kroppen blir kanskje hakket mer ivrig, men man har jo akkurat den samme trøtte følelsen i øya.. Eller?

I dag er det fredag. Det har dere sikkert fått med dere. Fredager er en dag de fleste legger merke til, tenker over og nyter. Teo og jeg skal til Ski å besøke Christer og Emilie i dag. Christer har datteren sin , Emilie, samme helger som jeg har Teo, så da fant vi ut at vi kunne finne på noe sammen. Koselig det!

Resten av helgen har vi ingen store planer, foreløpig. Annet enn at vi skal KOSE oss! God helg =)

Ingen kommentarer: