onsdag 7. april 2010

HEI HEI fra meg =)

Hei tittere! Her sitter jeg på jobb, lærer meg nye ting og drikker kaffe til den store gullmedalje. Jeg liker ikke kaffe engang.. Men det må til når dagen starter klokka 5. Fra 5-6 var det dessverre mindre koselig hjemme,jeg prøvde nemlig ut tvangssoving. Det var mindre populært for Teo ;) Så klokka 6 starten dagen vår med et langt og varmt bad :) Akkurat det var en god start på dagen det :)

Jaja, jeg får jobbe videre og lære nye ting. Har en time nå hvor jeg skal lære opp meg selv. HE HE. Dette blir spennende :) Ha en fin dag!

5 kommentarer:

Veronique sa...

Er det utsikten mot Vevelstadveien?

Monica Jensen sa...

jepp :)

Veronique sa...

Der har jeg kjørt forbi mange ganger når jeg bodde på Siggerud :)

Anonym sa...

Herlig blogg fra en herlig mamma med en herlig gutt!!

Om jeg kan spørre... Har du økonomisk utdannelse?
Ser ut som om du har fått en kjempegrei jobb:)

Monica Jensen sa...

åå,takk for det :)

Nei,jeg har ingen utdannelse. Tror jeg rett og slett bare har hatt flaks i dette tilfellet :)