torsdag 15. april 2010

Ned i vekt og kinamat

I dag har jeg vært på 15mnd kontroll med Teo. Jeg fikk meg en liten overraskelse når jeg kom dit og veide han. Han ble veid sist for 5måneder siden,og i løpet av den tiden har han gått ned 1kg. Helsesøster betrygget meg med at han mest sannsynlig bare hadde strekt seg ekstra masse i løpet av denne tiden i stedet for, men neida. Kun vokst en halv cm. Han er jo veldig aktiv,og han har hatt flere runder med spysyke og lungebetennelse, så det er vel forklaringen. Helsesøster ba meg allikevel om å prøve å "feite" han litt opp. Hun mente at han var veldig fin i kroppen, men det var ikke vanlig med en så kraftig vektnedgang!

Han spiser heldigvis veldig godt i barnehagen om dagen, så han er nok langt ifra å sulte, selvom han har gått ned litt i vekt. Det kommer seg, det kommer seg. Jeg veide jo trossalt bare 9 kg når jeg var 2 år! =)

I dag er det pappadag. Derfor tok jeg en tur til en billig-frisør på Siggerud for å stripe håret mitt etter jobb. Det ble rett og slett for mørkt for meg sist jeg farget det altså. Nå har jeg i hvertfall noen lyse striper i det. Som vanlig er jeg ikke kjempe fornøyd, men nå er det i hvertfall ikke like "hardt" og mørkt. Etter jeg hadde vært der dro jeg innom kinestua og kjøpte med mat og så dro jeg hjem til Teo og Eirik. Vårruller gikk ned på høykant i Teo's munn. Flott det. Her skal man lære seg å like både kinamat og indisk, da det er noe av det beste jeg vet ;) Resten av kvelden har jeg ingen planer. Jeg tror jeg rett og slett bare skal slappe av. Jeg er så sliten om dagen. Så nå har jeg boltret meg i senga med laptop'n,og her skal jeg bli til jeg skal sove. Deilig!

Ingen kommentarer: