tirsdag 27. april 2010

Om alt og ingenting

Selvmordsfugler: Hvorfor i all verden er det så mange fugler som hater livet sitt om dagen? Hver gang jeg kjører bil er det alltid en liten spirrevipp som styrter mot panseret mitt. Som regel klarer jeg å svinge utenom, men her om dagen var det faktisk en som fikk ønsket sitt oppfylt – om å avslutte livet sitt på denne brutale måten. Fuglen tenkte tydeligvis ikke på meg og hva slags følelse jeg satt igjen med etterpå, og ikke minst panseret mitt – æsj!


Telehiv: Eller som jeg liker å kalle det: Hopp på veien! På vinteren blir det enorme hopp i veien, og første gang du møter på disse hoppene spretter du bortover veien og håper at bilen ikke skal knekke i to. Du lærer fort for å si det sånn.. Men når våren dukker opp og det blir varmere i luften forsvinner hoppene og blir til små dumper. Hvorfor det? Fint for meg og ikke minst for bilen min, men hvorfor skjer det? Dagens spørsmål…
Radio: Det finnes vanvittig mange sanger i denne verden. Mange fine/bra sanger. Så hvorfor spiller P4 de samme tre sangene om igjen og om igjen? De kunne i det minste satt på en cd som inneholdt 20 sanger, så hadde det blitt litt variasjon!
Reklame: Sukk sier jeg med oppgitt ansikt. Mer har jeg ikke å si når det kommer til dette. Elendig er det, uansett om det er på TV eller radio. Finn på noe morsomt å plage oss med i det minste!

Lotto: Jeg vinner ikke denne uka heller. Kan ha noe med at jeg ikke har tippet, fordi jeg FORTSATT venter på Visa kortet mitt som jeg mistet for 2 uker siden. Er ganske sikker på at jeg ikke vinner neste uke heller, men for all del – det er penger verdt å kaste ut av vinduet. Hva hvis…

Ingen kommentarer: