lørdag 3. april 2010

Påskeaften!

Dette har vært en rolig dag. Veldig deilig. Jeg har vasket leiligheten, tatt meg en lang dusj med musikken på full guffe og lekt med verdens beste. I og med at verken Eirik/Teo eller jeg hadde planer i dag lagde vi en god påskeaften-middag sammen. Biff og fløtegratinerte poteter. Det er det beste jeg har smakt på lenge. Mmm =)

Planen for resten av kvelden var å slappe av på sofaen med jentefilm og joggis. Så egentlig frem til det å bruke helgen til å lade opp før jeg begynner i ny jobb på tirsdag. MEN nå ser det ut som det blir liv og røre i kveld allikevel ;) Daniella, kjæresten til store-fettern min, er alene hjemme i kveld på Grünerløkka,så jeg tar plutselig turen dit i kveld. Vi skal pynte oss og se om det er noe liv ute på selveste påskeaften! Det kan bli morro =)

Så om det er noen kjente ute i kveld er det bare å plinge på. Jo flere, jo bedre! =) Ha en forteffelig aften. Nå fikk jeg plutselig litt dårlig tid.... =)

Ingen kommentarer: