fredag 16. april 2010

RIP

Hørte rykter om at min gamle flamme, nemlig den fantastiske rosa bilen min, var blitt vraket. Noen tenker kanskje "på tide". Jeg derimot synes det nesten er litt trist. Den rosa bilen og jeg har gjort så mye sprell sammen. Vi har vært på elgsafari mang en gang, vi har hatt et intimt møte med en bomm (som forøvrig endte med at jeg spyttet glass i flere dager etterpå), og vi har også grøfta sammen. Den rosa bilen var ved min side i tykt og tynt. Hun presset sine grenser, og presterte selv uten verken bensin eller olje.

Du vil bli savnet!
Jaja.. Og over til noe annet.. Nemlig mat!

I ettermiddag/kveld har Teo og jeg kost oss så innmari. Vi var rastløse og sultene, og som den flotte husmoren jeg er (seriøst, jeg er en flink husmor) orket jeg ikke lage mat i dag.. Derfor inviterte vi med tante Isabelle på indisk restaurant i Ski. Herlig og billig mat. Kan det bli bedre? Teo er som sin mor,og liker mat med mye smak. Papadum og raita gikk ned på høykant hos både Teo og meg. I tillegg lagde de en mild indisk rett til Teo, som han gladelig smattet i seg mens han så fint sa "mmmmm". Det er den beste lyden jeg vet om. Jeg elsker å se han kose seg med maten. Mat er jo så godt! =)

Nå er vi hjemme igjen, gode og mette. Teo sover og om ikke lenge sover nok jeg også. I morgen skal jeg føle meg uthvilt. Jeg er så glad for at Paradise ikke går på TV i dag,for det betyr at jeg kan legge meg tidlig. Good times. Ha en fantastisk fredagskveld alle sammen! Klem fra meg**

1 kommentar:

Veronique sa...

Jeg hadde den samme bilen, men grønn....jeg måtte vrake den i fjor høst :(