mandag 19. april 2010

Sånne derre jenteproblemer

Dette er et innlegg som hvertfall ikke interesserer gutter,så styr unna! Kan fort hende det ikke interesserer noen andre enn meg selv når jeg tenker meg om, men shit au..

De som har fulgt bloggen min en stund vet at jeg har slitt en del med bekkenet mitt helt fra jeg ble gravid med Teo. Nå sliter jeg fortsatt en del med det, men kun når jeg har mensen eller eggløsning. Heldigvis har kroppen min funnet ut at jeg skal ha eggløsning rett etter mensen, for så og få mensen 2 uker etter der igjen. Hurra for en 3 ukers syklus. Kroppen min har lagd en avtale som jeg ikke er enig i bak min rygg. Det vil da si at jeg har 1,5 uke i mnd hvor jeg ikke har vondt. Argh. Neste kjæresten min skal være kiropraktor/fysioterapeut/naprapat/søkkrik/tannlege!

Og så over til noe annet. Motivasjonen min når det kom til trening dukket så vidt opp i stad. Teo og jeg dro på senteret for å prøve bikini. Jeg skulle prøve, og Teo skulle kjede seg på utsiden av prøverommet. Jeg brukte 5minutter, så han rakk ikke å kjede seg så mye. Jeg derimot fikk understreket nok engang at denne kroppen trenger en heftig stram opp. For det første; aldri prøv bikini når du nettopp har spist. Jeg grøsset i hvertfall en halvtime etter det synet der. Nei, jenter, la oss ikke være kritiske til kroppene våres. I dag hater jeg min! Neste kjæresten min skal også være plastisk kirurg.... Neida...

Bikiniprøvingen har hvertfall fått meg til å forstå at jeg må begynne å trene 30 days shred. Jeg begynner i kveld, og jeg gruer meg! Ugg. Skal ta før-bilde i dag, og så får vi se om det kommer et etter-bilde om en måneds tid ;) Egentlig har jeg mest lyst til å spise sjokolade til jeg blir feit som en julegris, men nei, det får bli i et annet liv!

Jo, og når jeg først driver å skryter av meg selv her..... Jeg er så effektiv at jeg nesten klapper meg selv på skulderen, ok, ikke nesten, jeg klapper faktisk meg selv på skulderen - støtt og stadig! Da vi kom hjem fra jobb, barnehage, bikinishopping og middagsspising vasket jeg hele leiligheten. Og dette gjorde jeg mens Teo shamponerte håret/hodet sitt i dusjen. Han synes det er så gøy, så jeg tror han holdt på i en halvtimes tid. På denne halvtimen satte jeg på turbo farten,og støvsugde og vasket alle gulv, tok ut av oppvaskmaskinen, hang opp vask OG rakk å drikke ett glass vann. Resten av kvelden kan dermed benyttes til avslapping og 20 minutters trening! Jeg er veldig fornøyd! =)

Er det noen av dere lesere som har trent 30 days shred? Synes dere det var effektivt? Jeg nekter å tro noe annet enn at det er supereffektivt! Klem fra meg**

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!
Det problemet ditt med bekkenet har jeg hørt om noe som hjelper for. Det høres kanskje kinky og ekkelt ut, men kanskje verdt å prøve?
http://www.kondomeriet.no/default.aspx?did=17543042

På kondomeriet faktisk ja... Ikke vet jeg om det funker, men har tenkt å prøve det da jeg sliter med dårlige bekken muskler!

Monica Jensen sa...

Jeg har sånne ;) De skal hjelpe å trene opp bekkenbunnen, slik at man slipper f.eks lekkasjer. Føler ikke de har hjulpet på selve bekkenet, men nå har ikke jeg brukt de så mye da :)

Veronique sa...

Jeg holder på å trene 30 day shred og jeg er kjempe fornøyd med det :) Jeg har gått ned 1 kg i løpet av 10 dager....jeg vet at det er ikke mye, men jeg er fornøyd :)

Pga senebetennelse så får jeg ikke gjort alle øvelsene, så jeg gjør kun mageøvelsene :) Når jeg blir bedre så skal jeg gjøre alt.

Jillian Michaels har ikke bare gjort 30 day shred....hun har kickboxing, yoga, osv....

Monica Jensen sa...

oi,så morro å høre at du er fornøyd :) kjempe bra å få resultater når du bare klarer å gjøre en liten del av det da :)

må manne meg opp å begynne med det fort som fy skjønner jeg :)