søndag 4. april 2010

Singel på byen

Nå sitter jeg i leiligheten til fettern min på Grünerløkka. Takvinduet har jeg åpnet på vidt gap og sola skinner inn i rommet. Jeg hører på livet utenfor og bare koser meg med verdens største kopp med melk. Melk er gull verdt dagen derpå. Melk er generelt gull verdt! Jeg vil ha melk!

Uansett.. Daniella og jeg var ute i går. Veldig koselig. Vi tok det med ro, tok et par drinker, danset litt. Jeg tror kanskje noen hadde hengt en lapp på ryggen min "Elsker dumme sjekkereplikker. Kom å prøv deg!" For fy flate.. Jeg tror hver eneste fjott i den baren kom bort til oss i går og prøvde seg med en eller annen dum replikk. Hva skjedde med det å prate normalt? Føre en samtale? Konversere? Neida, her gikk det i tragiske replikker eller usjarmerende fnising. Vi falt ikke akkurat som fluer, for å si det sånn!

Han ene kom bort å presenterte seg. Resten av samtalen sto han å fniste og sa "Jeg blir helt satt ut jeg",og så presenterte han seg selv igjen, og igjen, og igjen. Det hele ble så pinlig at jeg vurderte å drukne meg selv i drinken min. En annen som kom bort så ut som et påskeegg,og luktet..unnskyld..bæsj. Det eneste han sa,var: "jeg betaler den drinken,jeg!" Ok, her er man tydeligvis desperat, i og med at man vil betale FØR man i det hele tatt har sagt hei. Men, takk, jeg klarer å betale min egen drink jeg! Daniella hadde også noen håpløse tilfeller hengende etter seg hele kvelden.. Blant annet en kar som sa opptil flere ganger til henne at han elsket henne. Her er vi tidlige ute,eller hva? Gifte seg og stifte familie, for så og si de enkle ordene som HEI....?!

Etterhvert tok vi turen hjem til Daniella. To gamle kompiser av henne ble med da vi møtte på dem tilfeldigvis i det vi gikk ut av baren. Veldig hyggelig gutter, absolutt... Men de var jo spesielle skruer de også da ;) Det første han ene sa til meg var vel "Da kommer jeg til deg i morgen med istid3, popcorn og duploklosser da. Gleder meg!" Ehh... HE HE.. Jeg tror ikke det! Og han andre... Nå må jeg bare stoppe for å le litt... Han masserte meg ved hver eneste anledning! Altså.. Hvor enn jeg satte meg, så satte han seg bak meg og masserte meg. Han var som en klegg. Seriøst. Det var sånn at folk (Daniella) tenkte: "HVA er det han driiiiver med?". Han var god til å massere altså, så det var jo forsåvidt fint med tanke på at jeg har en superstiv nakke, men det er jo ikke helt normalt.. Jeg satt og humret for meg selv, for jeg var jo passe avvisende (som alltid) tilbake igjen. Da han skulle dra spurte han meg om vi kunne møtes i morgen. Jeg hadde utvekslet to ord med han den kvelden. Det eneste han hadde gjort var å gå etter meg å massere meg (jeg vet, det høres rart ut,men det er faktisk sant...). Jeg svarte selvsagt brutalt og ærlig: "nei!"

Jaja, så det var min kveld. Vi møtte en haug med brødhuer, men vi fikk oss en liten selvtillitt boost da.. Eller, gjorde vi det.....?

Ingen kommentarer: