onsdag 7. april 2010

Sliten

Nå er jeg sliten. Jeg er faktisk helt utslitt. Det verker i hele kroppen min fra topp til tå, og hodet er blytungt i likhet med øyelokkene.

Det at jeg har begynt å jobbe for første gang på 2 år er slitsomt i seg selv. I tillegg er det masse nytt å sette seg inn i, og hjernen vrir seg til enhver tid, og det gjør meg enda litt mer sliten. Så plusser man på en 1åring som fant det for godt å våkne klokka 5 i dag tidlig, og da bikker man plutselig utslitt!

Nå skal jeg ta med meg musikk på badet og tappe masse vann i badekaret. Der skal jeg bare ligge å flyte. Stenge vekk tanker og finne roen i kroppen. Det skal bli deilig. Etter badet må jeg rocke i 15 minutter (det gjør jeg hver kveld for tiden - i og med at jeg er så syyykt ræva til å trene, og fordi jeg plutselig har fått matlysten til en hest og er sulten HELE tiden). Og vips så er det natta. Jeg nekter å være like trøtt i morgen!

Fikk en gledelig nyhet i dag forresten. Må begynne å bæsje tusenlapper, for er en del som må fikses på bilen min før EU-godkjenningen i juni. Så flaks! Jeg elsker å bruke penger på sånne ting. Good times! I mitt neste liv skal jeg bli mekaniker.... Eller Donald Trump,men uten hentesveis! JAJA!

Hey! Det er jo vikinglotto i kveld. Er 100% sikker på at jeg vinner, i kveld også. Ender alltid opp med at jeg blir skuffet. Kan ikke skjønne hvorfor. Neste kjæresten min skal være 98år, familieløs og veldig rik. Og, ja, selvfølgelig blir jeg sammen med han på grunn av at jeg elsker han!

Nei, penger er ikke alt dere. Det hadde vært trist, i og med at jeg ikke har dem. HE HE. Familie, venner, Teo og kjærligheten for dem er det som virkelig betyr noe og får meg til å smile fra øre til øre hver eneste dag. Heldige meg! =) Alt ordner seg for snille jenter, på en eller annen måte =)

2 kommentarer:

JulieST sa...

Det går nok bra :-D Håper du ikke er så utslitt imorgen, det er ikke gøy!
Rokke er gøy! Jeg prøver å gjøre det når jeg, uhm, gidder. Veldig morsomt og helt grei trening!

Veronique sa...

Jeg spilte viking lotto jeg også, og vant ikke :(