fredag 2. april 2010

Starten på min barnefrie helg

Hei og hopp! Nå har min barnefrie helg begynt. Gjett hvordan jeg tilbringer den? I senga med et kinderegg og dataen. For første gang på mange år må jeg si at jeg synes det er stusselig at det er påskeferie. Det er jo ingen som er hjemme. Som nevnt før har ikke Eirik funnet seg noe sted hvor han kan ha Teo når det er pappa-tid, så på akkurat de dagene bor han her.... Så nå har han en kompis her, og jeg er degradert til soverommet. Luksus a gitt!

Hvis jeg ikke finner en eneste person som jeg kan leke med som er i Ski-Oslo omegn i kveld tar jeg turen hjem til mamma. Jeg nekter å sitte på soverommet hele kvelden i hvertfall!

Nå blir det mye klaging fra min side, men nå som jeg har "barnefri" (kan jo virkelig ikke kalle det barnefri sånn egentlig, med tanke på at jeg hører han sitte å prate med bamsene sine i naborommet<3) kunne jeg enten tenke meg å komme meg ut og møte mennesker, eller gjemt meg under et pledd i sofaen min og sett på jentefilmer og bare slappet av. Det blir bedre når han har funnet seg et nytt sted å bo,et sted som er barnevennlig,og hvor han kan være med Teo. Det blir nok bedre for oss alle! I kveld er det nesten så jeg gleder meg til det faktisk! Tror det er tøffest nå, nå som det er slutt, men han er her med gjevne mellomrom når det passer han. Da får jeg ikke startet på mitt nye liv, men jeg lever heller ikke det gamle livet mitt. Føler nesten livet mitt bare er på vent, jeg...

Jaja, jeg får gå på badet å gjøre jenteting. Som f.eks å rette ut håret mitt... Hurra! Straks skal jeg hvertfall sette meg i bilen min, ha anlegget på full guffe, og dra dit vinden (veien?) fører meg... Ha en god kveld!

1 kommentar:

Rebecca Byers sa...

jenteting: øv deg på å legge kul make up! funker! :) håper humøret og ting kommer seg Monica! klem klem!