onsdag 14. april 2010

Tanker

Jeg er medlem på et babyforum, og i kveld fikk jeg meg virkelig en tankevekker. Det er så utrolig mange mennesker som mister det kjæreste de har - nemlig barnet sitt. Det er så skremmende. De kan miste dem i løpet av svangerskapet, under fødselen eller senere. Det gjør så vondt i mammahjertet mitt. Man har litt lett for å ta de menneskene man er glad i for gitt, men fra nå av skal jeg aldri ta Teo for gitt. Jeg føler meg som verdens heldigste som får lov til å være mammaen hans. Det setter jeg så utrolig stor pris på. Tårene mine renner når jeg tenker på alle dem som har mistet barna sine.

Jeg har selv en liten englesøster og en liten englekusine. Madeleine og Emma. De blir aldri glemt. Livet kan være så urettferdig!

Nå skal jeg legge meg, sammen med verdens beste. Han skal jeg holde godt rundt i natt <3

2 kommentarer:

Veronique sa...

Jeg er enig i det du sier Monica :)

Livet er urettferdig for dem som mister barnet sitt og for dem som ikke kan få barn :(

Monica Jensen sa...

Ja,det er veldig urettferdig :(

sender deg en stor klem Veronique! Fått vite noe mer ang IVF?