tirsdag 20. april 2010

Teo-prat ;)

Jeg vet jeg har sagt dette mange ganger før, men Teo er virkelig i en herlig alder. Det tyder på at alle aldere har sin sjarm. Nå om dagen er han så morsom. Jeg ler av og med han hele tiden. Han er, som han alltid har vært, en liten luring. Han gjør seg til og lager grimaser hele tiden. Han vet akkurat hvilke knapper han skal trykke på til enhver tid for å tvinne mammaen sin rundt lillefingeren. Han er utspekulert til tusen, og han har humor herfra og til månen. Det er ingen tvil om at det er en liten skuespiller i magen hans, for å si det sånn.
Nå om dagen lærer han stadig nye ord. Han hermer etter ting jeg sier, og overrasker meg støtt og stadig med at han forstår så vanvittig mye mer enn hva jeg tror. Det er så gøy. Han imponerer meg hver dag. Jeg er så stolt av han.
Teo er en ordentlig gutte-gutt, og elsker selvsagt biler. Ja, han elsker alt med hjul. Ser han en lastebil, tog/trikk eller buss tar han helt av. "åååååhhhhh" roper han, mens han omtrent hopper av glede. Han ser på kjøretøyet med store øyer, og titter opp på meg med like store øyne. Han tar etter sin far for å si det sånn, til Eirik's store glede. Det er rart hvordan gutter og jenter kan være så vanvittig ulike i en så ung alder. Det fascinerer meg!
Det er morsomt å være mammaen til Teo. Veldig slitsomt til tider, men også så innmari gøy. Han utfordrer meg og tøyer grensene mine. Han får meg til å bli stolt av meg selv, som takler denne rollen, for det er absolutt ikke bare bare. Jeg tror og håper jeg gjør en god jobb. Han smiler og virker lykkelig i hvertfall, så noe riktig må jeg/vi gjøre. Han gjør meg så glad =)

Ingen kommentarer: