mandag 5. april 2010

Våren er her

I dag har vi kost oss ute i det deilige været. Endelig er våren her. Vi pakket med oss sykkelen og tok turen til Ski. Bestefar Jan har bursdag i dag (noe jeg kom på i siste liten..ops!), så før selskapet begynte syklet Teo og jeg en runde rundt på feltet. Jeg tror Teo synes det var artig å få sykle ute på gata, selvom han fort ble lei og heller ville gå. Mye å utforske nå. Alt fra greiner til gress =)
Senere på dagen koste vi oss med sjokoladekake og pølser (Teo foretrakk knekkebrød) hos mormor og bestefar Jan. Det var deilig å komme seg litt ut av huset og møte familie igjen.
I morgen er det første dag på jobben. Jeg har ca 1000 sommerfugler i magen nå. På grunn av bekkenløsning ble jo jeg sykemeldt ganske tidlig i svangerskapet, og det vil si at jeg faktisk ikke har jobbet på 2 (!) år. Herregud, det er jo nesten litt skummelt. Jeg håper og tror det vil gå bra, selvom jeg forbereder meg på litt av en omveltning. Den første tiden frem til jeg vender meg til det vil nok være litt tøff, men men.. Sånn er livet for de aller fleste som har hatt en jobb-pause =) Ønsk meg lykke til!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg ønsker deg lykke til!
Det går nok kjempebra. Gleder meg til å høre hvordan det går :)

Klem fra stine

Monica Jensen sa...

takk for det :) skal oppdatere dere ;) klem

JulieST sa...

Lykke til! Du får si hvordan det går! :)

Monica Jensen sa...

takk :D skal oppdatere ;)

Veronique sa...

Masse lykke til med den nye jobben :)

Tonje sa...

Lykke til med første dag i ny jobb :)

Monica Jensen sa...

takk jenter :)