onsdag 28. april 2010

Vi har forsovet(!) oss

Vi har gjort det jeg ikke trodde var mulig med Teo i hus – nemlig å forsove oss. Da jeg våknet nærmere halv 8 og jeg ikke hørte en lyd fra Teo ble jeg først litt forskrekket og så på kanten til redd, før jeg hørte snorkingen hans fra naborommet. Han er for øvrig bare herlig når han snorker, og dem er det ikke mange av.. Jeg hoppet i dusjen, og i det jeg var ferdig påkledd våknet Teo. Dette var en av få dager hvor han ble møtt av mammas store smil. Vanligvis er det en stum og grinete mor som plukker han opp fra senga i 5-halv 6 tiden. Så på tross av at vi forsov oss var dette den koseligste morgenen på lang lang tid. Ren skjær luksus vil jeg kalle det. Sånn burde det være hver helg =)

Grunnen til at han sov såpass lenge har den enkle forklaringen: nattevåk! I natt våknet Teo, blid som en sol, og klar for å starte dagen. Jeg plukket han opp, og var skråsikker på at klokken nærmet seg 6. Jeg gikk halvtrøtt rundt i leiligheten med en overivrig og glad Teo ved min side. Etter et kvarter(!) tittet jeg på klokka. Kvart over 3. Ikke rart han var glad, han trodde jo at han hadde lurt mammaen sin, noe han for øvrig nesten klarte! Da bar det fort tilbake i senga igjen, og heldigvis sovnet han fort, uten kamp. Kvart over 3 er litt vel tidlig å starte dagen spør du meg, selv for oss!

I dag skal vi til mormor og bestefar Jan på middag. Halleluja. Med tanke på at jeg er en selskapssyk person uten like passer det meg ypperlig. Jeg trives rett og slett ikke i mitt eget selskap over lengre tid. Da tenker jeg for mye, og rett og slett bryter meg selv ned littegrann. Jeg liker å ha latter og prat rundt meg, og av og til en armkrok. Det er aldri å forakte. Jeg er et kosemenneske, og uten kos kan jeg likeså greit grave meg ned. Jeg er rett og slett avhengig av nærhet. Heldigvis har jeg en sønn som gir meg støtt og stadig en klem eller et vått kyss på kinnet. Sånn sett er jeg heldig =) Etter hvert dukker det nok opp et mannebein også får jeg håpe, ikke at det er noe jeg stresser med foreløpig. Jeg har overhodet ikke dårlig tid. Det som skjer, det skjer =)

Ingen kommentarer: