fredag 2. april 2010

Øya på halv 12..

Å hallo i luken. Her var det tungt å stå opp i dag. Veronica og Linda var her i går kveld, kjempe koselig som alltid, og de dro hjemover rundt halv 1. Da gikk øya mine i kryss. Når man har en liten morgenfugl i hus er det ikke bare bare å være oppe til langt utpå natten (alt etter 23 er langt utpå natten her for tiden..). Heldigvis har jeg en tålmodig liten gutt, som hentet seg masse bøker og leker og plasserte seg godt til rette i mammas seng. Da kunne jeg ligge i halvsløve å lese bøker for han i en times tid før dagen virkelig startet for fullt!

Jeg flyttet meg fra sengen til sofaen,og lillemann fikk en yoghurt som han fikk kose seg med. Han matet seg selv og han matet meg. Føltes ut som en lur idé der og da, for da fikk jo trossalt jeg slappe av litt til, men i ettertid så jeg at det ikke var fult så lurt. Yoghurt er noe dritt å få bort fra sofaen for å si det sånn! Man lærer av sine feil... ;)

I dag har vi null planer. Det regner og blåser feite bestemødre, så ute er det mindre koselig å være. Jeg som hadde store planer om å leke ute med llillemann i vanndammene i dag. Vel, jeg skylder på vinden. Vi kan faktisk få ørebetennelse i sånt vær!

Resten av helgen har jeg heller ingen planer. Har innmari lyst til å se en eller annen film på kino i kveld. Jeg må bare få med meg noen =) Ellers har jeg foreslått for Eirik at vi kan dra på Askim badet i morgen, sammen, med Teo. Har enda ikke fått noe svar, så jeg venter i spenning! HE HE!

Nei, dere.. Dette var et så interessant innlegg at jeg nesten hopper av glede. Jeg får heller prioritere en dusj og nyvasket hår nå mens Teo sover, sånn at vi kanskje får gjort litt annet enn å være her i dag! Ha en fortreffelig langfredag! =)

PS: Det var kjempe gøy på hurlumheihuset i går. Teo var sprutrød i kinna og svett i håret. Morro å løpe rundt i hoppetårnet skal jeg si dere - både for store og små =) Anbefales for de som ikke har vært der før!

2 kommentarer:

Veronique sa...

Jeg trodde at du skulle dra på hytte sammen søskenbarna dine og slappe av der i helgen :(

Veronique sa...

Jeg leste ikke før nå at helgen på fjellet ble avlyst :(

Det er ikke lett å finne på noe med sånne små tasser når det er dårlig vær ute :(