lørdag 17. april 2010

Øyne i kryss og klar for kvelden

I dag har vi som nevnt tidligere vært hos oldeforeldrene til Teo. Veldig koselig å se dem igjen. Vi fikk servert lunsj. Mmmm. Som de fleste eldre mennesker har også disse to en del pynteting, av glass. Ca 5 pynteting på hvert eneste bord i hele leiligheten. Du kan jo bare tenke deg hvor gøy det er for Teo å ta på alle sammen. Sier jeg nei er det i hvertfall gøy, for da forstår han at det faktisk kan gå i stykker,og da kjapper han seg å dunke pyntetingen hardt i bordet før mamma rekker å ta bort pyntetingen. Jada. Så man kan vel si at det var travelt der. Vi fløy rundt og gjemte bort den ene tingen etter den andre, men tro det eller ei, Teo fant hele tiden nye ting ;)

JAJA!

Nå er Eirik ankommet bygningen, og jeg skal freshe opp dette trøtte ansiktet. Seriøst. Jeg er så utrolig trøtt. Håper og tror at taco og kino vil vekke litt liv i meg. Ellers så tror jeg at Sarah og Johanne skal klare det fint. Og om dem ikke klarer det har jeg sovet godt i kinostoler før jeg... Ser i hvertfall frem til kvelden, som vanlig. Og så ser jeg frem til søvn. I morgen skal jeg ikke stå opp halv 6. Hurra!

Nå skal jeg hoppe (om det enda hadde vært så vell) inn i den ene trange buksa jeg har. Digger den. Super trang, svart og med hull i. Jeg har nemlig et problem med litt for tynne bein. Legger jeg på meg havner det på magen. Går jeg ned i vekt forsvinner det fra beina. Så beina mine kan sammenlignes med fuglebein. Tights sitter ikke engang trangt på meg. Men disse fantastiske buksene - de sitter så trangt at jeg nesten ikke får puste. Jeg kjøpe flere! Bilder kommer en dag jeg husker på det ;) 250 kr Only - mer sier jeg ikke. Løp og kjøp!

Ellers vil jeg avslutte dette innlegget med et par skrytebilder av verdens vakreste <3

2 kommentarer:

Mamma4 sa...

Så fin unge du har:) Ser da ut som en harmonisk og flott gutt.
Så de som måtte ringe deg pga bloggen og fest kan spare seg bryet tror jeg.
Lagt meg til som følger både på bloglovin og blogpost.
Ha en strålende fin dag.

Monica Jensen sa...

Hei du :) Ja,jeg tror og håper han har det fint. Smiler stort sett hele tiden,og det lover bra :)

Så koselig at du vil følge meg :D

Ha en kjempe fin dag! :)