tirsdag 18. mai 2010

Blåtirsdag og det første trassanfallet

Herregud, jeg trodde Teo hadde hatt trassanfall før jeg, men det kan ikke engang sammenlignes med totalt klikkihodet-anfallet han fikk i dag tidlig...
Vi våknet før fuglene prompet - altså 04:20. GOD MORGEN. Sola hadde funnet ut at den skulle stå opp ekstra tidlig i dag, og lagde dermed flombelysning på soverommet til lillemann - persienne og mørke blå gardiner er tydeligvis oppskrytt. Det resulterte selvfølgelig i en gutt som ikke ville sove mer. Han lå i senga å gråt en stund, fordi han selvfølgelig ville opp. Og etterhvert lå jeg også i senga og gråt - for den stikk motsatte grunnen.. Vel, til slutt hadde jeg ikke noe valg!
Da det var tid for å kle på seg fant luringen ut at han hvertfall ikke skulle ha på seg klær. Jeg brukte vel ca 20 minutter på å få på han tre enkle plagg. Det har seg slik at han er sterk og jeg er svak. Tredde jeg på han et plagg reiv han det av fort som fy, og sånn holdt vi på, selvfølgelig mens Teo skreik som en gærning. Da jeg endelig vant fortsatte han skrikinga i 20 minutter til mens han iherdig prøve å rive av seg klærne, slang seg rundt på gulvet, og sparket i både veggen og gulvet - samtidig som han selvfølgelig dunket hodet like hardt i gulvet og veggen. Ingenting roet han. Det hadde klikka totalt for han. Til slutt fikk jeg roet han ned ved å holde han fast - bokstavelig talt. Herregud, jeg var sliten, og ikke minst i sjokk, når det hele var over. Ja, jeg kom for sent på jobb....
Da jeg endelig kom meg på jobb var jeg helt utslitt - og arbeidsdagen hadde ikke engang startet. Jeg måtte holde foran det ene øyet mitt for å i det hele tatt klare å fokusere på hva som sto på dataskjermen. Til slutt fant jeg ut at jeg skulle hente meg en kopp kaffe i håp om å våkne. Etter under 2 minutter klarte jeg å velte kaffekoppen utover hele skrivepulten min og alle tollpapirene. Ja, da våknet jeg litt...Så koppen med kaffe hjalp! Tollpapirene ligger på tørk rundt på gulvet på kontoret mitt frem til i morgen...De er brune!

For en finfin dag!

I ettermiddag har jeg handlet, vi har spist, lest bøker, og jeg har vasket hele leiligheten mens Teo har sunget i dusjen. Nå ligger han i senga si og skravler med bamsene, mens jeg har satt meg ned litt for å hvile for første gang på 15 timer. Fotmassasje? Ja takk!

2 kommentarer:

Tina sa...

Høres ut som en relativt stressende dag! Hehe. Får håpe papirene blir leselige imorgen:)
Skjønne bilder foresten!

Monica Jensen sa...

Litt slitsom dag ja ;) Puh! Ser ut som papirene overlever, de er bare blitt litt harde og veldig brune :)