mandag 31. mai 2010

Det tok meg bare 1,5 år...

... men nå har jeg endelig kvinnet meg nok opp. I løpet av uken skal jeg få meg tattovering. Nåler og meg er ingen god kombinasjon, men jeg håper jeg klarer å fullføre den bittelille tattoveringen jeg skal ha, slik at jeg ikke bare ender opp med en liten strek der i stedetfor. Det hadde vært mindre kult. Bursdagsgave til meg selv. Jeg er så spent. Ønsk meg lykke til!

Hvis jeg gjennomfører dette ser jeg på meg selv som den tøffeste personen i hele verden. For da har jeg nemlig tatt tattovering, født et barn OG operert mandlene. Jeg ser for meg at smertenivået er i samme rekkefølge - for ja, med tanke på at mandlene påførte meg intens smerte i to uker ser jeg på det som verre enn en fantastisk vond fødsel hvor jeg endte opp med verdens beste premie! =)

Nå skal luringen og jeg til Ski. Han må ha sommerhatt. Ha det fint!! =)

2 kommentarer:

JulieST sa...

Ååå,hva skal du ha tattovering av? Og hvor på kroppen? Jeg skal også ta, skal bestille time i slutten av uken! Gru\gleder meg, du må hvertfall skrive ett inlegg med bilder og hvordan det gikk når du har tatt den!
Synes selv at tattoveringer er skikkelig fint og vakkert! :-D

Christina sa...

lykke til! Tok min tatovering i fjor og angrer ikke et sekund.. Smerten var til stede, men resultatet ble så bra at jeg glemte de... Så for min del er det bare fødsel igjen... Mandler og tatovering er allerede prøvd!
Ha en fin kveld!