tirsdag 11. mai 2010

Dustete bil!

Æsj, jeg hater bilen min!
I dag har den vært på verkstedet. Nye feil dukket opp i løpet av den tiden den var der. Nye feil som må fikses, så klart. I dag ble ting gjort på bilen min for en halv månedslønn. Straks må jeg ut med enda en halv månedslønn. Jeg prøver virkelig å fortrenge det, for jeg vet ikke hvor jeg skal trylle frem disse pengene fra?! Men bil må jeg ha. Jeg bor trossalt i Tomter!

Dobbel æsj..

Hvor blir det av han karen på 96 år uten familie som skal forelske seg pladask i meg, og selvsagt være rik?! HEI, jeg venter på deg!!! Neida, jeg er ingen gold digger. Det blir rett og slett bare for kvalmt, he he. Men litt ekstra penger på konto hadde hjulpet godt med. Familie; til bursdagen min ønsker jeg meg kun penger. Jeg vet det er kjedelig, men det er det jeg trenger nå...

Man sier at man ikke blir lykkelig av å være rik. Nei, det kan jeg forsåvidt tro på.. Men det hadde i hvertfall spart meg for en hel del med bekymringer - for akkurat nå har jeg en del bekymringer som bunner i økonomien min, for å si det sånn. Takket være den bajsen av en bil jeg har..

Ja, jeg er furt!

Ingen kommentarer: