lørdag 8. mai 2010

En dag ute i sola

I dag har vi vært ute i sola hele dagen lang. Kjempe deilig, men jeg kjenner det på kroppen nå som kvelden nærmer seg. Jeg er helt utslitt. Kan jo ha noe med at det har gått i ett i 15 timer også, når jeg tenker meg om....

Vel, vi trillet opp til Kristin og Ludvig på formiddagen. Det var så hyggelig. Ungene lekte med biler og var super guttegutter, mens Kristin og jeg spiste vafler og satt i sola. Det må absolutt gjentas oftere =) Etter en liten stund hos dem trillet Teo og jeg videre til Veronica, Kris, Isabelle og Matheo. Der var det bursdagsfeiring for Matheo. Der fikk vi servert pølser og kjempe gode kaker. En kjempe koselig bursdagsfeiring. Både Teo og jeg koste oss masse =)

Etter det tok vi turen til Ski for å besøke mormor og bestefar Jan. Vi kom inn døra for bare noen minutter siden. Teo har sloknet i senga si,og jeg ligger som en zombie på sofaen. Det er nok ikke lenge før jeg tar kvelden jeg også. Jeg må jo være klar for action innen 6 i morra tenker jeg, så da er det vel på tide å legge seg snart da... Ny dag med nye muligheter venter på oss. Føler det blir enda en fiiiin dag =)

1 kommentar:

Veronica:o) sa...

Takk for i dag :o) Det var kjempekoselig med besøk fra dere også i dag! Vi har kost oss alle sammen! Ha en fin kveld videre. Klem