tirsdag 25. mai 2010

En fantastisk start på dagen


De siste dagene har lillemann vært en liten syvsover og sovet helt til klokken 08. Det er tre timer lenger enn hva han pleier å gjøre. Han har sovet minimalt på dagtid denne helgen, og det er nok grunnen. Så nå skal vi prøve ut kun 1 times søvn i barnehagen de neste dagene og se om vi kan fortsette på denne gode trenden. Blir dagene i barnehagen for slitsomme for lillemann må han bare sove det han har behov for - men det får tiden vise..

I dag sto jeg opp og dusjet. Da jeg kom ut av dusjen hørte jeg lillemann som lå i sengen sin og lo og pratet. For en herlig lyd. Jeg stelte meg ferdig og tittet inn døra på rommet hans mens jeg hvisket "god morgen". Da var det en liten gutt som spratt opp i sengen og hoppet av glede. For en fantastisk start på dagen å se det blide og fornøyde ansiktet hans. Da hadde vi en hel halvtime hvor jeg bare kunne konsentrere meg om han. Det var så deilig =)
Jeg har verdens beste lillegutt jeg =)

Ingen kommentarer: