søndag 2. mai 2010

En vel overstått helg

- Endelig søndag! Det er det ikke ofte man sier gitt. Jeg har hatt en kjempe koselig helg, men det har så og si vært full rulle hele helgen, så nå er jeg sliten. Veldig sliten. Da jeg kom hjem i dag ble jeg møtt av en meget slapp liten guttebass. Han lå på sofaen med blanke øyne og høy feber. Ikke i form i det hele tatt. Så i morgen blir det mest sannsynlig hjemmedag på oss, slik at formen hans kan bli bedre.Jeg skal straks i seng, slik at jeg overlever nattevåk og det som følger med en syk unge.
Det har vært alkoholinntak to kvelder på rad. Det er lenge siden sist det. Jeg tok det forholdsvis med ro i går kveld, så formen har vært helt ok i dag. Dagen har allikevel gått med til sofasliting og filmtitting. Deilig det dagen derpå.

I går feiret Jan sine 40år. Det var nesten som å være i en barnebursdag. Vi ble delt opp i lag, og brukte en times tid av kvelden til konkurranser og leking. Laget mitt tapte. Jeg kan ikke skjønne hvorfor. Det er ikke utenkelig at det var juksing inn i bildet for å si det sånn. Morro var det da. Et par ganger ble det faktisk så morsomt at jeg måtte be til høyere makter for å ikke tisse meg ut. Så var det disse knipeøvelsene da... Resten av kvelden gikk med til dansing og irish cofee drikking før jeg vendte nesen hjemover til min tante. Takk for en god seng og verdens mykeste dyne =)

Slenger med et bilde av den nye kjolen min. Litt vanskelig å se den, i og med at jeg tok bilde foran verdens mest møkkete speil. Eirik var behjelpelig som fotograf, men som vanlig var det bare hodet mitt han tok bilde av. Det er standard, hehe.
I dag er jeg støl. Vet ikke om det sier mest om min elendige form, eller mest om helgens dansing.. "Gratis" trening liker jeg å kalle det!

Sov godt, folkens! Klem fra trøttetrynet**

2 kommentarer:

Cecilie sa...

Så FIIIN du var, dritfin kjole! :D Bra du har hatt en morsom helg - det fortjener du!

Monica Jensen sa...

Takk,snuppa :) Cubus - 250 kroner ;)

Uff, får så vondt av deg. Nå fortjener du å bli frisk og kunne ha det litt morsomt igjen også. God bedring, Cecilie! Stor klem