lørdag 15. mai 2010

Et par øl for mye...

....og vips: mobil fri!

Sarah og jeg skulle ta en rolig kveld med bare noen få øl innabords. Sånn går det som regel aldri. Spesielt ikke når man møter kjentfolk på byen. Da går stemningen rett til værs og alkoholen går mer eller mindre på høykant ned. Det har blant annet resultert i at jeg har mistet mobilen min. Æsj. Den har selvfølgelig blitt stjålet - eneste logiske forklaringen!

Det var morro i går, da.. Vi tok først ett par øl på qba og så forsvant vi bort på Ryes. Jeg så forresten Linnea ute i går. Turte så vidt å se på henne. Hun kan jo finne på å blogge om det. Sånne derre bloggere altså - skumle mennesker! Uansett....

I dag er livet hardt. Jeg er bedt på grillfest i kveld, og så er planen å ta turen ut i Ski. Jeg kjenner det er hardt å bevege på seg i dag, og lysten på alkohol er lik null. Men samtidig føler jeg at jeg dra ut. Det er nemlig innmari mange som skal ut i Ski i dag, og jeg er som vanlig redd for å gå glipp av noe.. Så etterhvert må jeg prøve å gjøre meg selv litt pen og dra på smilet mitt, tror jeg.. Hvis jeg orker.. Kanskje jeg blir hjemme.. Jeg får se.. Ah, jeg vil dø litt jeg nå..

Har klart å skaffe meg "ny" telefon da. Og nytt simkort. En telefon er liksom ikke så mye verdt uten et simkort. Så nå kan folk begynne å ringe meg igjen - jada, kom igjen.. Jeg vet dere sitter klare.. Bare å ringe.. Jeg har telefon jeg nemlig.. Det er ingen som ringer meg i dag! Uansett....

Jeg følte virkelig at jeg gikk the walk of shame da jeg skulle anskaffe meg et nytt simkort i stad. Jeg måtte så klart bevege meg inn på senteret. Gjett hvor mange mennesker det er på senteret på en regnfull lørdag? Vel, ca 10 000! Jeg gikk med en alt for stor joggis, gårsdagens sminke gnidd utover trynet og vått puddelhår. Jeg så ikke ut som Megan Fox for å si det sånn... Jeg tittet ned i bakken i håp om å ikke få øyekontakt med noen kjentfolk og mer eller mindre småløp bort til telebutikken. Det første karen bak kassa spør meg om, er: "hard kveld i går?" Etterfulgt av min kommentar "Jeg trenger nytt simkort...". Jeg har en liten følelse av at han skjønte at det var det jeg hadde kommet dit for, der jeg hang lettere henslengt over disken hans mens jeg smårapet. Fy flate, mer sjarmerende person skal man lete lenge etter!

Jaja, nå skal jeg fortsette å synes litt synd på meg selv her.. Ha en fin lørdag.. Og dere, jeg har mobil - og null telefonnummere. Kjente; send meg nummeret deres! Tudelu! =)

2 kommentarer:

Veronique sa...

Håper at du blir i bedre form etterhvert :) Ha en fin kveld!

Monica Jensen sa...

formen ble bedre :) ha en fin 17mai feiring :D