onsdag 5. mai 2010

Ettogethalvtår

Denne krabaten er 1,5 år i dag. Tenk så fort tiden har gått.
Nå har han blitt en liten bølle uten like. Vi hadde besøk av Vibeke, Marlen og jentene her om dagen. Mayaliten ville slappe av litt på sofaen. "Ikke tale om", tenkte Teo - "ikke i mitt hus! Ingen slapper av her!" Deretter satte han seg mer eller mindre oppå henne i sofaen, røsket i henne og presterte å slå(?) henne. Da jeg snakket til han og tok tak i armen hans lente han seg fort over henne, og spyttet(?!) hun i ansiktet. Altså, hvem har lært han det??? Jeg kjente det kokte i meg. For det første var det megaflaut, for det andre - faen heller. Sånt noe finner jeg meg ikke i altså! Fra nå av må jeg nok tre på meg strenge-ansiktet mitt oftere, for ett sted går grensa, selv for meg!

JAJA. Ellers er han søt og god, og mammas lille skatt. Jeg er derimot ikke blind når det kommer til pøbelhetene hans, så jeg vet at han er ikke bare snill og god, men nesten ;)

5 kommentarer:

Cecilie sa...

Hahahaha..DETTE har han nok lært av mamman sin! Haha, jeg ler, men altså...jeg er enig..der går egentlig grensen på hva som er "søtt" :)

Gratulerer supermasse med 1,5 år! TIDEN FLYR!!

Monica Jensen sa...

He he, jeg bare biter jeg ;)

Ja,vet du hva, jeg fikk helt sjokk. Plutselig var han ikke så uskyldig lenger :O

Takk for deeeet :) Tiden går alt for fort. Litt trist, men også veldig deilig og ikke minst gøy :D

BENTE sa...

Gratulerer med 1,5 årsdagen Teo, hilsen Karina..som også fyller 1,5 år i dag:):)
De er i en kjempemorsom alder nå, og det blir vel bare bedre og bedre! :D

Monica Jensen sa...

gratulerer med 1,5års dagen til Karina også :D

Ja, det er en herlig alder. Jeg ler så mye av han. Morsom alder :D

BENTE sa...

Takk tilbake:):)