onsdag 12. mai 2010

Flagrende pupper

Jeg spankulerer ofte bare rundt i bh og boxer når jeg er hjemme på kveldstid etter Teo er lagt. Rett og slett fordi jeg er varm av meg(har ekstreme hetetokter) og det er komfertabelt. Det jeg kan glemme er at jeg har naboer - naboer som deler oppgang med meg....

I kveld var jeg bedt på homeparty hos naboen, noe jeg selvfølgelig glemte helt bort i min lille vimseverden. Jeg kom fort på det da jeg skulle sette ut søpla, og åpner døra iført BH'n og møter på en av naboens gjester som er på vei hjem. Jeg smeller igjen døra, og tenker "faen, så flaut!" - helt til jeg kom på at det var jo Kristin, mammaen til Ludvig. Sjo! Jeg reiv på meg en genser og løp etter henne. Måtte jo understreke at jeg ikke smalt igjen døra for å være overlegen. Vel, hun hadde lagt merke til mitt "lette" antrekk så hun forsto grunnen til mitt sjokkerte ansikt og en dør som smalt rimelig fort igjen.. Hihi! Det så sikkert kjempe lurt ut!

Jeg lærer aldri, og for å si det sånn, det er ikke første gang jeg har driti meg ut med lignende ting. Jeg glemmer også nemlig støtt og stadig at det eksisterer vinduer, eller for eksempel å ta på meg klær når jeg bare skal en kjapp tur ut på verandaen for å hente noe.. Æsj, jeg har vært nødt til å dunke hodet mitt hardt i veggen opptil flere ganger! Er det mulig?! Det finnes faktisk andre mennesker på denne planeten her! Og jeg som egentlig er sjenert.. Det bunner vel rett og slett i latskap - jeg gidder bare ikke å ta på meg klær. Fra nå av skal jeg ha en morgenkåpe lett tilgjengelig!! Man lærer til slutt ;)

Jaja, dette var nok et interessant innlegg fra meg. God kveld og god natt!

Ingen kommentarer: