søndag 30. mai 2010

Fra liten til stor på 1 2 3..

Det slår meg støtt og stadig hvor stor gutten min plutselig har blitt. Han prater mer og mer for hver dag som går. Han har lært seg å synge "bæ bæ lille lam", "mikkel rev" og "bjørnen sover". Han har til og med riktig melodi - i motsetning til den super umusikalske moren hans (han kan selvsagt ikke hele teksten, men han prøver, og synger mange ord som i det minste høres ut som de riktige ordene=)) I tillegg har han lært seg å telle til tre. Han sier 1 2 3 og så hopper han. Jeg er så stolt av han! =)

Jeg titter på bilder fra svangerskapet og bilder fra da han var nyødt og mimrer litt. Tiden har gått så utrolig fort. Det føles ut som at han ble født i går, samtidig som det føles som at han alltid har vært her. Han er ikke lenger en liten baby. Han har blitt en liten stor gutt som tøffer seg, gjør seg til og har humor så det holder. Han skal klare selv og han vet hvordan han vil ha ting. Jeg henger nesten ikke med i svingene. 1 år og 7 måneder er han straks. Hvor ble tiden av?

En sjelden gang får jeg oppleve "baby"-Teo igjen. Sånn som i kveld. Han hadde mareritt og gråt med verdens såreste gråt. Jeg gikk inn på rommet, løftet han opp i armene mine og ga han smokken. Etterhvert roet han seg ned, og jeg klarte nesten ikke å legge han ned i sengen igjen. Det var så deilig å bare holde han i armene mine, tett inntil meg. Lille dutten til mammaen sin... =)

Litt vemodig er det jo at babytiden er over - men igjen så er det så utrolig gøy, deilig, morsomt og fantastisk å se han vokse til! Han er jo bare helt herlig!!!

Ingen kommentarer: