onsdag 5. mai 2010

Frisk unge og tilbake på jobb

Det var utrolig deilig å våkne i dag til en blid og fornøyd unge, som mer eller mindre var klar for barnehagen. Jeg merket at den ikke-eksisterende energien min kom smygende i det vi gikk ut av døra og ble møtt av sola og frisk luft. Deilig.

Vi hadde en noe hektisk morgen i dag. Jeg bor sammen med en hund nemlig, også kalt Teo. Han sin store hobby er for tiden mine sko, mine converse sko, det mest helligste skoplagget jeg eier. I går har han tydeligvis tatt den ene skoen og gjemt den. Det merket jeg selvsagt først i dag når vi allerede var sent ute. Da var det en stresset mamma som løp rundt i huset, ja. Jeg måtte gi opp, og ty til Vans’a mine som gir meg gnagsår. Sukk. Håper hunden min finner den i ettermiddag. Jeg har trua!

Ellers er jeg overraskende lite støl i dag. Eneste stedet jeg har smerter er i bekkenet mitt. Om det er på grunn av treningen i går eller om O’ den herrrrlige mensen er underveis aner jeg ikke. Bekkensmerter er og blir forhatt uansett årsak. Jeg konkluderer med at jeg enten ikke tok i hardt nok i går når jeg trente, eller at jeg rett og slett er for godt trent?! Alternativ nummer 2 er selvfølgelig det rette svaret om du skulle lure på det… Mer fit dame skal man lete lenge etter…

Jeg er klar for økt nummer 2 i dag. Skulle ønske det var litt mer magetrening i level 1. Magen er mitt store problemområde. Jeg har derfor bestemt meg for å kjøre på med planken når økten er vel overstått. Planken er min favoritt. Jeg er aldri så støl i magen som etter noen minutter med den. Anbefales!

Og ellers blir det tidlig i seng i dag kjenner jeg. Jeg skal kile meg selv på ryggen til jeg sovner. Ah, good times!

3 kommentarer:

Lykkemamma.com sa...

Jeg så den under kjøkkenbordet i går!! ;-)

Veronique sa...

Du får nok magetrening på level 1.....vent noen dager til så kommer du til å merke forskjellen. Level 2 og level 3 er det veldig lite magetrening :(

Monica Jensen sa...

så du skoa mi der?? åå,takk gud :D