tirsdag 4. mai 2010

Første økt vel overstått

Da dunket endelig Mr.Motivasjon på døra. Han dukket opp da jeg lå her på sofaen å følte meg småfeit og jævelig. Hodepinen var tilstedeværende, men nå var det ingen unnskyldninger på lur. På tide å prøve ut 30 days shred.
Jeg har undervurdert 30 days shred. Det var slitsomt, men samtidig utrolig deilig. Jeg pådro meg hold etter et par minutter, men økten var absolutt overkommelig. Jeg bør klare å sette av 20 minutter til dette hver dag, virkelig. Selvom det er grusomt mens man holder på er det utrolig deilig etterpå. Jeg tror ikke jeg kommer til å angre om 30 dager. Nå krysser jeg bare fingrene for at jeg finner tid og ork til å fullføre det. Jeg bør klare det!

Jeg må også invistere i et par vekter. I dag fullførte jeg økten uten vekter, og for å si det sånn; brystmusklene mine savnet litt mer motstand. Jippi, deilig å endelig føle at motivasjonen er litt tilbake igjen. Tenk at det er det som skal til for å få motivasjonen på plass - føle seg som en bøtte med møkk og bli dårlig av seg selv. JAJA. Hurra for hva enn som lokker motivasjonen frem.. =)

5 kommentarer:

Anemor80 sa...

Feil instilling Monica, du bør ikke klare det, du SKAL klare det :o) Har fått tak i den dvden jeg også, men har ikke klart å starte enda. I mangel på vekter, kan du bruke tomflasker og fylle med vann. (0,5 l brusflaske f.eks.)

Monica Jensen sa...

Ja,det har du helt rett i. Jeg SKAL klare det! :)

Lurt. I morgen bruker jeg tomflasker med vann :)

Start i morgen,så kan vi pushe hverandre litt :)

JulieST sa...

Flink:-D Jeg trenet også idag. Gøy!

Monica Jensen sa...

vi er flinke :D

Veronique sa...

Du kan bare glemme å sjekke på XXL og Inter Sport på Ski om dem har vekter........jeg har vært innom der selv om dem har ikke det :(

Sjekk denne linken: http://mobech.no/Hjemmetrening/Håndmanualer/Håndmanualer gummi/HÅNDMANUAL GUMMI 2kg/356002

Jeg vet ikke om det finnes billigere steder med sånne vekter....