fredag 7. mai 2010

God helg =)

Hei tittere!
Her sitter jeg, på jobb. Alle andre har tatt helgen, mens jeg blir sittende noen minutter til. Noen må jo trossalt passe på telefonen. Jeg var en av de første på jobb i dag, og den siste ut døra. Dæven døtte, for et arbeidsjern jeg er! ;)

Nå skal jeg straks møte Pernille i Ski. Vi skal handle inn litt god mat og dra hjem til meg. En avslappende jentekveld (med Teo) skal bli deilig nå. Resten av helgen skal Teo og jeg kose oss med gode venner og fint vær. I morgen er det fult kjør fra morgen til kveld, med playdate hos Kristin og Ludvig og bursdagsfeiring hos Matheo og Veronica. Det blir koselig =) Tenk at lille Matheosen straks blir 1 år gammel!!

Ønsker alle sammen en herlig helg i sola! Endelig virker det som sommeren er på vei - vi får bare krysse fingrene for litt varmere vær! Klem fra meg**

Ingen kommentarer: