lørdag 1. mai 2010

Jeg er for gammal for sånt

Her sitter jeg, med en noe trang hjelm. Veronica og jeg bestemte oss i siste liten for å ta en tur ut i går. Vi dro til to veldig hyggelige mennesker som heter Martin og Hanne sammen med Christer. Gøy å bli kjent med noen nye ansikter =) Utover kvelden dro vi videre til Krydder. Der var det godt med folk og masse liv!
En veldig morsom kveld!

Nå skal jeg straks kaste meg i dusjen og få på finstasen for å dra videre til Jan sitt 40årslag. Jeg kjenner jeg har blitt for gammel for 2 dagers fyll altså, hehe. Det frister ikke mye å smake alkohol i dag, men det blir nok lettere for hver dråpe som går ned ;)

Nå har jeg kost meg med Teo og Eirik i et par timer. Vi har lagd sen lunsj/tidlig middag og sunget masse sanger og lest bøker. Ordentlig kosetid!

Jeg er elendig på bloggingen om dagen. Jeg er nok i en bloggtørke. Pluss at jeg ikke har like god tid som jeg hadde før til bloggingen. Men, jeg skal ikke glemme dere. Setter kjempe stor pris på at dere titter innom her! =)

4 kommentarer:

Lykkelig som liten.. sa...

Hei på deg :)

Ja en 2 dagers skal det noe til for å gjennomføre ;) hihi, men det går nok :)

Her har vi bare hatt en stille og rolig helg :) Deilig det da :)

Håper du får en kjempe flott søndag da ;)

Klem Tina

Monica Jensen sa...

He he, formen har vært overraskende fin i dag. Litt småuggen,men noe annet kan jeg jo ikke regne med :) Tok den ikke helt ut i går da, heldigvis :)

Deilig med en rolig helg :) Det skal Teo og jeg ha neste helg :)

ha en fortsatt fin søndag! klem

Tina sa...

Stilig kjole! Hvor er den kjøpt? :D

Monica Jensen sa...

takk, jeg er veldig fornøyd med den :) liker spesielt at den er fin,men rocka.. :)

Den er kjøpt på cubus. mener jeg ga 250 kroner for den :)