fredag 21. mai 2010

Klar for helg

Denne helgen skal Teo være hos meg. Jeg merker at jeg ser så fram til det. Hverdagene går i ett og det blir ikke så mye tid til kos og lek som man gjerne skulle ønske. Nå som det er helg derimot skal vi bare kose oss og leke med gode venner av både Teo og meg =)

I ettermiddag kommer Sarah en tur til meg. Hun ville se Teo, og vi ville ha en siste catch-up om livet før hun sitter på flyet til langtlangtvekkistaden. Det blir rart – 5 uker borte fra hverandre – kanskje jeg kommer til å oppleve en ny kjærlighetssorg? HE HE. Vi prater sammen hver eneste dag, og med klin lik lavmål-humor får vi oss støtt og stadig en god latter. Her en dag satt jeg på legekontoret og lo høylytt av en melding jeg fikk fra henne. Total latterkrampe fikk jeg. Ja, jeg fikk noen rare blikk!

Det er fantastisk å le så man nesten tisser på seg. Da kjenner man at man lever. Etter at jeg har født et barn er det ikke mye latter som skal til før jeg får den tisse-følelsen, men hey, sånn er livet – og latter forlenger det. Sjoho! Jeg prøver en ny tankegang for tiden; tenke positivt. Det er veldig uvant, da jeg tidligere har vært en tvers igjennom negativ person – men dere, jeg liker det!

Nå prøver jeg å la all dritt prelle av meg og ta ting med et smil. Ja, det hender jeg sitter og stikker i voodoo dukka mi, men da gjør jeg det samtidig som jeg smiler. HE HE. Fryd og gammen!

Nå var 5 minuttern min over. Tilbake til tolldeklerasjoner. Etterpå skal vi spise kake. Vi har kakefredag hver uke. Jeg gleder meg! GOD HELG =)

Ingen kommentarer: