søndag 9. mai 2010

Kosekveld med meg sjæl

Til min store glede fant jeg ut at det har kommet to nye episoder av one tree hill. Så nå skal jeg koke meg en skål med makkaroni, krype ned i senga mi og koooose meg med one tree hill. Helt perfekt i dag, for jeg er helt kake!
Det var en annen liten gutt som var helt kake i dag også. Da vi kom hjem i stad var det tid for å stelles og legges. Han kom meg i forkjøpet og sovnet like så greit på stellebordet mens jeg skiftet bleie på han. Dakkars da, veldig trøtt gutt da. Det er i hvertfall ikke noe problem med leggingen om dagen ;)
God kveld!! =)

2 kommentarer:

JulieST sa...

Nemmen så søt han var :-D Tror jeg må sitte meg ned og se one tree hill jeg også!

Monica Jensen sa...

har du tid til det på bursdagen din da? ;) hihi.. hatt en fin dag? :D

Kos deg videre med one tree hill :D