mandag 10. mai 2010

Kryss i taket

Denne dagen har vært så bra! Jeg fikk sove 8,5 time i natt, for første gang på godt over en måned. Det var ren skjær luksus, og har virkelig gjort underverker!

Teo sov helt til 7 i dag nemlig (kryss i taket, halleluja, og alt det der..), og det betyr at jeg fikk sove helt til halv 7, og stelle meg i fred og ro uten å ha en liten bølle hengende i beina mine. Vi var dermed to blide troll som tuslet rundt her i dag tidlig, så og si uthvilte begge to. Deilig =)
Nå er Teo i seng igjen, og jeg har inntatt min faste plass på sofaen. I kveld skal jeg manne meg opp til å trene en økt + se one tree hill. Enda en kosekveld med andre ord. I kveld skulle jeg bare ønske jeg hadde noen å dele den med =)

Ha en fiiiin mandagskveld - snart er det helg =)

6 kommentarer:

Veronique sa...

Jeg kjørte forbi jobben din etter halv fire i dag :) Jeg så bilen din, men jeg er litt usikker på om jeg så deg. Er kontoret ditt rett etter hovedinngangen?

Monica Jensen sa...

jeg sitter i andre etg i midten av bygningen ca :)

Veronique sa...

Da er det ikke så rart at jeg ikke så deg ;)

Cecilie sa...

ÅHH så søte OG pene dere er - begge to :D Virker som dere har det utrolig koselig sammen, du og Teo:) Det gleder meg:D

Monica Jensen sa...

Veronique: Hehe, nei, kan nok være litt vanskelig å se meg der :D Da må du være fryktelig høy i hvertfall ;)

Monica Jensen sa...

Cecilie: Tusen takk for det, snuppa!! Jada, vi koser oss vi - stort sett :D