onsdag 5. mai 2010

Kveldsøkt

Jeg satt i sofaen og så på paradise hotell. Så gikk det opp for meg at jeg ikke hadde trent dag 2 av 30 days shred. Jeg ble overrasket over meg selv da jeg gikk og tok på treningstøy og plasserte meg foran Jillian Michaels. Så nå er andre økt vel overstått.
Fy fader, det er tungt å hoppe "hoppetau" med støle legger. Jeg trodde beina mine bare skulle knekke seg selv og gå og dø... Puh.. Jeg tror jeg rett og slett har undervurdert denne treningsvideoen, jeg. Allikevel klarer jeg ikke å ha 100% trua før resultatene vises. Om de vises...?

I morgen skal jeg legge ut billetter, slik at jeg kan få et aldri så lite publikum her. Jeg tror nemlig det kunne vært rimelig underholdende. Jeg ler av meg selv når jeg ser speilbildet mitt i vinduet. Jeg ser jo ut som et rusa esel her jeg holder på. Jaja. Jeg trener i hvertfall ;)

Trener du 30 days shred..? Hvis ikke, heng deg med!

2 kommentarer:

Stine Elise sa...

Du er kjemeflink! Har du tatt bilder? Det burde du jo gjøre, så får vi jo se om detb lir resultater ;) :D

Monica Jensen sa...

Nei,har ikke gjort det, men det må jeg jo absolutt gjøre :)

Kanskje dere er så heldige og får se før/etter bilder ;)