torsdag 27. mai 2010

Liten gutt klar for barnehagen

I dag var det en liten krabat som våknet opp blid og fornøyd etter 13 timers søvn. For en helomvending. Han har sluttet helt å sove på dagtid, men det går greit så lenge han tar det igjen på natten. Humøret hans er generelt mye bedre nå, og han virker mye mer opplagt!
Da jeg leverte han i barnehagen var de klare for skogstur. Teo ville helst ha med mammaen sin på tur. Av og til er man litt ekstra mammadalt når man kommer i barnehagen. Sånn er det, men det går heldigvis fort over med en gang leken er i gang. Det er action der, med 14 gutter på avdelingen =)
Nydelig vær er det i dag også. Så han får det nok helt supert på skogstur. Denne helgen er det pappahelg, og jeg tror Teo kommer til å nyte noen dager med pappaen sin =)

2 kommentarer:

Undrende85 sa...

Han har de blåeste øynene jeg noen gang har sett!!

Vesla mi kuttet ut dagsoving hos meg da hun var rundt ett år hun... Ikke at det hjalp på nattesøvnen, hun ville bare ikke sovne hos meg. Hos både faren og farmoren går hun frivillig til senga midt på dagen for å legge seg litt, så sånn er bare det liksom :P

Men nå sover hun endelig (tok bare halvannet år...) godt om kvelden og natta hun også! Husker du ga meg noen gode tips da jeg klaget min nød på BV i sin tid, takk skal du ha :)

Monica Jensen sa...

ja, han har noen fantastiske øyne :)

Så bra at hun endelig sover godt om natten. nattesøvn er viktig :) Håper noen av tipsene mine hjalp :)