tirsdag 25. mai 2010

Livet - en dans på roser?

Som nevnt før prøver jeg å la negative ting prelle av meg om dagen. Jeg orker rett og slett ikke å forholde meg til det. Det blir for mye for meg. I dag derimot har jeg ikke klart å holde det på avstand, noe som har resultert i opptil flere tårer og flere telefonsamtaler med mamma som har prøvd å få meg til å se litt anderledes på ting. Det er ikke mye morro å stå på badet på jobb og tørke tårene, for så og fungere 100% når man kommer tilbake på kontoret sitt. Heldigvis har jeg blitt møtt med forståelse, så det har ikke vært noen sure miner på tross av at arbeidsinnsatsen har vært litt på halv 12 i dag.

Jeg venter fortsatt på stønader fra NAV. Så bekymringene mine når det kommer til økonomien er ganske store om dagen. Spesielt med tanke på bilreparasjonene. I tillegg kan jeg vel innrømme at vennskapet mellom Eirik og meg ikke er det beste om dagen, noe som topper det hele. Det er vel sånn etter et brudd - en dag venner og den neste dagen fiender. Jeg skulle ønske det ikke var sånn, men av og til kan det være litt vanskelig å finne den beste måten å samarbeide på. Jeg håper med tiden at dette går seg til igjen!

Det jeg trenger nå er en ordentlig jentekveld, med latter, dans og sang. Noe som får meg på andre tanker. Heldigvis har jeg en liten gutt i hus som ikke lar meg sitte og sture. Det er ikke mye som skal til for å lokke frem et smil eller ti hos meg når det kommer til han. Jeg er så evig takknemlig for at jeg har han - og jeg teller ned dagene til vi skal på en ukes ferie til Sverige. En hel uke hvor jeg kun kan konsentrere meg om han, og bare han! Nå om dagen må jeg jo sjonglere mellom husarbeid, jobb og Teo(sånn er det jo for alle), og da sier det seg selv at det blir lite tid til kun kos og lek - men det skal vi ta igjen i sommer - jeg gleder meg! =)

2 kommentarer:

Miriam sa...

så blir det jente kvelder når anne og jeg kommer hjem vettu :) det ordner seg for snille jenter vennen.. håper ting ser litt lysere ut i dag :)

Monica Jensen sa...

jaa,jeg gleder meg så masse til dere kommer hjem :D Ikke lenge igjen nå - endelig :D