onsdag 19. mai 2010

Nå går det bra =)

Min store frykt var å bli alenemor og leve hverdagen uten å dele Teo med Eirik 100%. Da jeg ble alene raste verden sammen rundt meg. Jeg skjønte ikke hvordan jeg skulle takle dette - alle omveltningene, utfordringene, ensomme kvelder - ja, alt.. Men én positiv ting var det; jeg slapp kranglingen. For ja, var det noe Eirik og jeg var lei av var det kranglingen som bunnet i så og si ingenting. Den tappet oss begge for krefter, og vi sugde mer eller mindre energien ut av hverandre sånn som vi holdt på den siste tiden.

Det å bli alene har absolutt vært en utfordring på mange måter, og dere vet jo alle hvordan jeg hadde det den første tiden etter bruddet - men nå som det har gått 3 måneder ser jeg lysere på det. Jeg har blitt testet til det ytterste og bestått (føler jeg). Jeg har tatt alle utfordringer som har dukket opp på strak arm, og på grunn av det sitter jeg igjen og er veldig stolt av meg selv. Jeg trodde aldri i verden jeg skulle klare det for litt over 3 måneder siden! Men har man ikke noe valg, så har man ikke noe valg.

Nå smiler hverdagen til meg igjen - og det er fordi jeg merker at energien min er tilbake. Gamle Monica er tilbake. Jeg har ingen å krangle med, og det er fryktelig deilig. Jeg har i hvertfall ingen å krangle med om småting som om hvem som skal gå ut med søpla og ikke..... Eirik er nok glad for at han slipper det han også, kjenner jeg han rett =) Så nå ser jeg lysere på det hele, og jeg er sikker på at alt skjer for en grunn!

Nå bare gleder jeg meg over at sommeren nærmer seg og alt det som følger med. Snart kan Teo og jeg gå barbeint i sanden på stranda - det blir deilig det! Tenk, endelig er det sommer - det trenger vi nå etter en alt for lang, mørk og trist vinter. Endelig =)

Til slutt vil jeg legge ut et bilde av Teo og pappaen hans. Glad i dere begge to =)

2 kommentarer:

Mamma4 sa...

:)så flott at du er tilbake til deg selv:)
Vet hvor tøft det kan være å bli alene.Men som regel er det til det beste på sikt.
Ha en herlig kveld.

Monica Jensen sa...

Ja, alt skjer for en grunn - og nå føler jeg at dette var til det beste :)

Ha en kjempe fin kveld du og :D