torsdag 27. mai 2010

Ned i vekt

Glem slankekurer, glem trening - bare gjør som meg; å gå gjennom et samlivsbrudd!

Jeg raser ned i vekt uten engang å vite hvorfor. Jeg spiser frokost hver dag, jeg spiser lunsj, jeg spiser middag, og av og til dytter jeg i meg noe dritt på kveldstid også. Trene kan jeg ikke skryte på meg at jeg gjør så voldsomt ofte, men allikevel forsvinner kiloene. Jeg har ikke veid så lite som jeg gjør nå siden jeg var 14 år og ukyssa...

Dette skjørtet fikk jeg ikke igjen den øverste knappen på i fjor sommer. Nå derimot....

Forsåvidt greit at magen har blitt mindre, for akkurat det trengtes!

Rumpa derimot....
Hallo? Hvor er den? Det der er ikke mye fint! Folk kan jo tro jeg har driti på meg! For noen måneder siden satt den buksa der forholdsvis trangt. Det er den trangeste buksa jeg eier! Vink farvel til kvinnelige former!

En gang vi møtes kan du blåse på beina mine og se dem knekke!

4 kommentarer:

fjottot sa...

Hahaha! Jeg har akkurat det samme problemet! Er det ikke flaks at det er noe som heter selvironi? Du er god på det.

Veronique sa...

Du kan få litt fett av meg hvis du er interessert ;)

Jeg så at du har forandret bildene på forsiden :)

Monica Jensen sa...

Fjottot: Man må ha litt selvironi, ellers kan det fort bli litt kjedelig ;) Godt å høer at det er flere som har innover rumpe og tannpirker bein :D

Monica Jensen sa...

Veronique: Kan jeg få det sprøytet direkte inn i rumpa? :D

Hva synes du om forsiden..? Ble det greit? :)