søndag 23. mai 2010

Nettby

Av en eller annen merkverdig grunn er jeg medlem på Nettby. Nettby er et freakshow uten like, og det er bare hjernedøde tapere (unntatt meg) som er medlem der, tydeligvis.. - Det er i hvertfall de hjernedøde taperne som tar kontakt med meg der inne! Heldige meg!

Jeg svarer aldri på meldinger jeg får der, jeg bare ler veldig høylytt med en så rå latter at man nesten skulle tro jeg var en slem person(?).

En person, som lignet på Osama BinLaden, spurte om jeg ville stå modell for han. Type: Naken med gummistøvler i en elv og fiske. HA HA HA. Ja, jøss!

En annen person hadde vært inne på bloggen min, som jeg selvfølgelig har linket til fra nettby, og sett at jeg hadde en sønn. Han sitt høyeste ønske den dagen var å se på barneTV med sønnen min og meg. Jeg kjente gårsdagens middag var på vei opp igjen. Hvor klissete går det an å være?

Og den beste av dem alle - som kun kan kopieres/limes inn, da det er umulig å gjøre noe annet: "hei sot er du bra Du er vakker stjerne av samme den samme månen<3<3"! Hæ? OK! Jeg ler enda!!

Jeg må seriøst slette meg altså.. Jeg trodde Nettby var noe ala facebook, men tydeligvis ikke?? Det er jo bare en gjeng med desperate svin der inne - og meg da.....

Er du på nettby? Let me know - så kan jeg stalke deg!

10 kommentarer:

Sarah sa...

Høres ut som bra tidsfordriv når man kjeder seg og trenger en god latter da =)

Monica Jensen sa...

Joda,vel,øh.. Jeg titter innom, ler litt, og så fortsetter jeg å kjede meg :D

JulieST sa...

Jeg hadde nettby en gang, men fikk så masse ekle grisemeldinger fra mørkhudete gamle menn, at jeg slettet meg ganske fort! Facebook er best :-D

Monica Jensen sa...

ja, helt forferdelig mange griser der inne. Underholdende, men kvalmt! ;)

Lisen sa...

Haha, jeg har hørt mye om hvor fantastisk det er å være meldlem på nettby.. Glad jeg slipper :P

Monica Jensen sa...

hehe, slipper jo egentlig jeg og - er jo ingen tvang.. haha.. men litt av en selvtillitt boost da.. få tilsendt grisemeldinger som karen har sendt til ca 100 andre jenter også :D

Ellen sa...

Haha ;) Har vel fortsatt en konto der jeg også, og når jeg en gang i blant logger meg inn blir det ofte en latter eller to ja :p Helt sykt hva folk får seg til å si når det gjøres gjennom et tastatur! Det er jo ikke så de ville turt å sagt det samme til en vilt fremmed på gata liksom. Nettby er rett og slett humor på en litt syk måte :p

Veronique sa...

Jeg er på netteby og får av og til sånne merkelige meldinger ;)

AudM sa...

haha tro det eller ei så fant jeg kjæresten min der.. var innom nettby heeelt tilfeldig, for første gang på flere mnd.. og så vips, og vi har vært sammen over et halvt år..

Ida Cecilie sa...

Amen til det. Men dog - mye god humor ;)