onsdag 12. mai 2010

På trynet

I dag var jeg rastløs, men samtidig døds sliten når jeg kom hjem fra jobb. Jeg pakket derfor med meg Teo i bilen og tok turen til Ski. Vi stoppet ikke før vi satt på Kinastua. Enkelt og greit, og ikke minst godt og forholdsvis billig. Jeg burde egentlig spare penger som en hest nå, med tanke på bilen min, men litt kos må man unne seg - det ordner seg jo alltid for snille jenter til slutt, på en eller annen måte.. Så nå er spørsmålet; er jeg snill nok? ;)

Teo underholdt som vanlig hele restauranten. I dag med sutring, ville spark og små trassanfall. Det hele endte med at han turnet på stolen, og vips stupte med trynet først i gulvet. Da tørket vi tårene og bestemte oss for å ta turen hjemover igjen. Nå er jeg klar for å få unna en del husarbeid som har stått på vent, før jeg med god samvittighet tar en velfortjent helg! Det skal bli deilig nå, jeg er utslitt =)

Hva er deres planer for helgen? Jeg skal bare kooose meg =)

3 kommentarer:

Tonje sa...

Stakkars Teo, ikke noe godt å tryne sånn :(

Blir godt med langhelg nå, ja! Vi har 3 årsdag her i helgen (på tide å innse at jeg ikke har noen baby mer :p), så her blir det kaker og gjester og ballonger hele helgen, hehe!

Christina sa...

ha en fin helg! blir hytta på Lysern for oss :)

Monica Jensen sa...

Tonje: Så morro med en 3 åring i hus da :D dere får ha en fin bursdagsfeiring og en fin helg :D

Christina: Kos dere på Lysern. Høres deilig ut :D