søndag 23. mai 2010

Selskapssjuk

...Det er det jeg er i kveld. Når jeg er sammen med mennesker flere dager på rad får jeg nesten litt abstinenser når den første alenekvelden kommer. Da sitter jeg her, tvinner tommeltotter og nistirrer på kveldssola til øynene mine renner - mens jeg kjeder meg i hjel! Herregud, som jeg kjeder meg!


Det er på sånne kvelder jeg skulle ønske leiligheten min lå i Norges navle - nemlig Ski. Da hadde det vært litt lettere for kjente å titte innom. Å dra til Tomter derimot....folk tror det er så øde. Det er ikke det. Jeg kan kaste stein på Ski - om kastearmen min hadde vært i orden så klart!

Så denne kvelden skal gå med til knekkebrød-og egg spising + torturere Anka på facebook. Jeg tipper hun gjør det samme som meg i kveld nemlig. Stakkars oss alenemødre! ;)

Hva gjør du i kveld?

2 kommentarer:

Sarah sa...

Ski er ikke bare Norges navle, men VERDENS navle... Tenk ;-)

Monica Jensen sa...

Ja,sant.. skjønner ikke hva jeg tenkte på.. VERDENS navle :D