søndag 30. mai 2010

Sengeløs og handyman

Eirik har funnet seg ny leilighet. De siste månedene har han bodd hos en kompis, men nå flytter han altså til sitt eget. I morgen kommer han for å hente tingene sine. Da står jeg igjen uten seng blant annet. Det blir nok litt tomt her når han har tatt med seg alt som er sitt. Jeg kjenner jeg gruer meg. Jeg har vendt meg til situasjonen, men allikevel vil det nok føles litt rart i morgen da tingene og han plutselig er helt ute av leiligheten!

Nye ting må kjøpes inn - enda godt jeg har det derre pengetreet mitt uti hagen.. Første prioritet er selvsagt en seng, jeg jo ha en seng. En kompis skal være med meg på Ikea på torsdag. Greit å ha litt bærehjelp og en stor bil når man skal få med seg madrasser og det som er. Er bilen stor nok forresten..? Kom vel egentlig på først nå at man faktisk må ha madrass (har hørt at det er en fordel nemlig, mindre behagelig å sove på plank). Jaja, ordner seg vel.. På en eller annen måte skal jeg få den senga i hus!

Oppdatering på dekkfronten: Dekkene har jeg hentet. De ligger i bilen og bare irriterer meg. Herregud. Tenk at det skal være så mye styr og få skiftet fire dekk. Jeg gir meg ende over. Dekkskifte står på ukens gjøremål i hvertfall, i tillegg til sengeshopping og nesten det værste av alt: skru senga sammen! Æsj! Jeg trenger en handyman!! Hadde det ikke vært fantastisk å hatt en oppblåsbar handyman? Du blåser han opp når du trenger hjelp til noe,og etter det slår du lufta ut av han og dytter han inn i skapet igjen. En sånn en ønsker jeg meg!

Fred ut =)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Et lite tips: Masse "gis bort" på finn.no :-) hvis det er noe møbler og ting du mangler..? masse fint brukt der, og godt "kjøp" særlig når mann har dårlig økonomi ;-)

emelie :) sa...

Hei!
Hvis du skal ha deg en seng, hadde jeg anbefalt denne.
http://www.bohus.no/Soverom/Senger/Kontinentalsenger/sleep-kontinental-150x200-cm/
Den er billig, og utrolig digg å sove i. Søsteren min kjøpte seng til 7,000 men har nå stjålet min (siden den står hos mamma og pappa fordi den er for stor for leiligheten min) fordi min er bedre å sove i. Dessuten er den mye lettere å sette sammen enn noe møkk fra Ikea, og den er enkel å flytte med. Jeg har selv flyttet med den 3 ganger. Jeg har den i 180x200. Dessuten er nærmeste varehus på Vinterbro, så du slipper helt til Ikea. :)

Monica Jensen sa...

Takk for tipset :D Jeg skal ta en titt :D

Men akkurat seng føler jeg at det er litt ekkelt (?) å kjøpe brukt... Men hvis jeg kommer over et røverkjøp kan det jo hende jeg slår til :D

Heldigvis har jeg det meste annet av møbler(blir til at jeg mister luksustingene som TV, PS3, suroundanlegg, kjøkkenutstyr osv osv), da sofaen blant annet er betalt av meg etter det ble slutt + at jeg hadde en del fra før når vi flyttet sammen en gang i tiden :)

Monica Jensen sa...

Emelie: Den så fin ut!!! :D Noe sånt kunne jeg absolutt tenke meg.. Men husker du prisen på 180x200? Synes 150 kan bli litt for smalt - glemmer støtt og stadig at jeg bare er én person tydeligvis ;)

emelie :) sa...

Hei igjen!
Jeg sjekket nå, og på vinterbro koster den 4 995 i 180x200. Og det følger med en 6 cm overmadrass (den er vidunerlig!) og på Ikea kan det koste opp til 2000 kr alene. Her er linken :)
http://www.bohus.no/Soverom/Senger/Kontinentalsenger/sleep-kontinental-180x200-cm/ hvis du ikke får frem prisen, gå til 'mitt varehus' eller noe og finn Vinterbro. Jeg har hatt min i 3 år nå, og den er fortsatt utrolig god. Håper du finner ut av det :) Sofaen er god for ettermiddagslurer men ikke når man skal ha hele 8 timer :)

Veronique sa...

Jeg tror at senger fra Bohus er mye bedre enn Ikea.....senga fra Bohus får du den levert OG montert :)