søndag 30. mai 2010

Skogstur og våte bein

Det er søndag kveld, og helgen er nesten vel overstått. Dagen i dag har gått med til soving. Mye soving. Sist jeg sov såpass lenge aner jeg ikke. Det er kanskje 3 måneder siden? Jeg trengte det i hvertfall! Med munnen åpen, sikkel nedover kinnet og snorking på innoverpust sov jeg godt, virkelig godt!

Etter hundrevis med timers søvn var det på tide å bevege seg ut i finværet. Resten av dagen besto derfor av en lang tur i skogen, gå barbeint gjennom en flere hundremeters lang myr med gjørme opp til knærne og med en converse sko i hver hånd, og leking ved vanntårnet - akkurat som i gamle dager. Det hele ble avsluttet med en deilig middag på kinastua før jeg bevegde meg hjemover til Tomter og verdens beste gutt.

Teo kom løpende mot meg da jeg kom inn døra. Det var så deilig å se han igjen. To hele dager og to hele netter borte fra han for første gang. Det var rart, men det gikk også greit med tanke på at timeplanen min var full fra morgen til kveld. Han har virkelig storkost seg med pappaen sin i helgen. De har hengt med Morten og Kasper og vært på askimbadet. Det kom noen tårer når pappa dro i dag, men sånn vil det vel kanskje være en stund. Han er kanskje liten, men forstår så alt for mye - litt mer enn hva jeg skulle ønske han gjorde.

Nå er det slappe av-tid på sofaen og så skal jeg krype i seng. Siste natten i den sengen.. Klem fra meg**

Ingen kommentarer: