søndag 9. mai 2010

Smiler =)

Jeg føler det her går rette vei. For hver dag som går får jeg det bedre og bedre. Jeg smiler og ler hele tiden, og er generelt veldig fornøyd. Har fått tilbake gnisten igjen føler jeg. Jeg trives i jobben min, Eirik og jeg er bedre venner enn vi har vært på mange måneder, jeg har en herlig sønn som aldri lar meg kjede meg, og jeg har mange gode venner som jeg tilbringer tiden min med. Jeg storkoser meg! =)

Selvfølgelig har jeg mine tøffe dager hvor det kommer noen tårer og jeg synes livet er litt ekstra hardt, men sånn alt i alt har jeg det veldig greit om dagen. Det hjelper nok også på at sommeren er på vei og at jeg har mye å se frem til =)

Sånn, så nå vet dere hvordan jeg har det, hehe. Hvordan har DU det? =)

6 kommentarer:

Veronique sa...

Tja.....her skjer det aldri noe positivt som vanlig :(

Monica Jensen sa...

:(

Tonje sa...

Så bra, Monica! :D

Her går det ikke helt veien om dagen, men det ordner seg nok .. :)
Dessuten så ønsker vi oss en playdate neste gang dere skal til sandvika, hehe!

Monica Jensen sa...

Uff da, får håpe det ordner seg uansett hva enn det måtte være :)

Ja, det må vi få til :D Nå er ikke vi ofte i Sandvika, kun når vi besøker oldeforeldre - men vi kunne jo fått det til en dag for det :D

Tonje sa...

Kan jo møtes andre steder og, frognerparken er jo supert både for store og små nå som det går mot sommer :D

Monica Jensen sa...

Ja, det må vi få til :) Hadde vært kjempe koselig :)