søndag 9. mai 2010

Søndagens mishandling/trening

Her startet dagen som de fleste andre dager - med litt mishandling. Jeg ble bokstavelig talt overfalt av sønnen min på 1år, og han lo høylytt mens han hoppet på hodet mitt, lugget meg i håret og sparket meg i ribbeina. Jeg var for trøtt til å reagere, helt til jeg plutselig fikk dritvondt - da var det slutt på den leken!

Da gikk vi over til en aktivitet som jeg liker mye bedre. Ligge på sofaen under dyna. Der lå vi i ca 2 minutter før vi var lei av det. Husk, man slapper ikke av i dette huset, det er ikke lov! Det var gøy så lenge det varte da...
Etter en stund fant jeg ut at det var på tide med en 30 days shred - økt igjen. Teo var opptatt på rommet sitt med å kle på seg. Det er stor stas for tiden. Han klarer å ta på skoene sine selv, men diverse andre klesplagg er det litt verre med. Det ender som regel med at han klikker i vinkel og hyler og skriker. Han klarte i det minste å ta på boxeren sin da...
Teo synes forresten det var veldig morro å se på mamma trene 30 days. Eller, han synes det var gøy når mamma trente kondisjon. Da jeg tok jumping jacks lo han med en så rå latter at han bokstavelig talt tryna. Han var selvsagt med på leken (for det er jo det det er - en lek - nemlig..), og prøvde så godt han kunne og hoppe med. Han er flink =) Styrkeøvelsene derimot var ikke fult så morsomme. Spesielt ikke mageøvelsene. Teo så at mamma lå på gulvet. "Slapper hun av?!", tenkte Teo. "Det er ikke lov i dette huset her!" Deretter masjerte han bort til meg, satte seg på ansiktet mitt med selvsagt verdens tyngste bæsjebleie og kjeftet som bare Teo kan "nei nei nei". Ok.. Dagens økt var med andre ord en utfordring, men jeg kom meg gjennom den, og nå er på tide å få unna dagens husarbeid mens lille turbo sover søtt i vognen sin. Han er så søt når han sover =)
Ha en fin søndag!

2 kommentarer:

Mamma4 sa...

Så flinke dere er somhar trent i dag:)
Jegh tenkte jeg skulle jukse og "spare" treningen til i morgen tidlig.Begynner ikke på jobb før 12.30 i morgen. Det er så godt å trene først for da er jeg ikke fullt så stressa:)Skal tross alt ha en lang tlf.vakt og da er det greit å ha beveget seg litt først.I dag blir det nok en gåtur:)
ha en fortsatt fin dag:)

Monica Jensen sa...

deilig å bevege litt på seg når man sitter mye stille på jobb :) skal ut å gå tur nå selv tenkte jeg :)

ha en fiin dag :)